Ayben Kahleogullari

Ik ben psycholoog en BIG-geregistreerd psychotherapeut. Ik ben sinds 2009 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en werk met volwassenen vanaf 18 jaar. Mijn specialisaties zijn traumagerelateerde problematiek, persoonlijkheidsproblematiek, hechtingsproblematiek, en angst- en stemmingsklachten.

In mijn praktijk kunt u terecht voor zowel kortdurende, klachtgerichte behandelingen als voor langdurige inzichtgevende psychotherapie.

Ayben Kahleogullari psychotherapiepraktijk Nova

Behandelmethoden

Ik werk integratief wat betekent dat ik verschillende therapievormen en behandelmethoden combineer, afhankelijk van de aard van de klachten en de hulpvraag. Ik vind het belangrijk om samen te kijken wat passend en nodig is.

De methoden waar ik veel mee werk zijn:

  • Psychodynamische therapie, een persoonsgerichte behandeling waarbij het verkrijgen van inzichten in (onbewuste) gedragspatronen, emoties en relaties centraal staat.
  • EMDR, een methode die is ontwikkeld voor het behandelen van ingrijpende ervaringen, maar die inmiddels ook wordt ingezet voor andere psychische problemen.
  • Schematherapie, een therapievorm met als uitgangspunt dat mensen schema’s kunnen ontwikkelen die bepalen hoe ze naar zichzelf, anderen en de wereld om zich heen kijken.

Hiernaast geloof ik dat juiste voeding, beweging en mindfulness veel kunnen bijdragen aan het persoonlijk welzijn.

Registratie en lidmaatschappen

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). Mijn BIG-registratienummer als psychotherapeut is 29921768516.